Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken: Xi'an Taima
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 2000000-5000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

XI'anTaima de Biologische Techniek Co.Ltd in 19 November, 2008 werd opgericht, bestaat uit Concentraataroma's en koelmiddelr&d centra, QC&-QA centrum, Administratief Centrum en een hoog-Uitvoert Verkoopteam.

Wij zijn het aroma en koolada (poeder ws-23/ws-12/ws-5/ws-3) fabrikant de van 800+ vape in Xian, China.

Sinds zijn aanvang, worden Onze producten over de hele wereld uitgevoerd naar landen. Voor de hoogte - kwaliteitsproducten en de superieure dienst die wij hebben verstrekt, wij hoogst gewaardeerd=zijn= door onze klanten.

ONZE OPDRACHTverklaring:

Om onze klanten van slechts de hoogste kwaliteit 800+ altijd te voorzien typen de aroma's en 4 koelmiddelproducten aan de beste prijs mogelijke.

Niet alleen vaping onze zaken, is het geworden onze manier van het leven.

 

Geschiedenis

Werd Biologisch de Techniekco. van Xi'antaima, Ltd opgericht in 2008, gelegen in Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie, China.

In het verleden de elf jaar, is het bedrijf geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling, en vervaardiging van de producten van vapearoma's geweest. Sinds 2012, begon het bedrijf om zijn producten te diversifiëren. Spoedig, ontwikkelde het met succes honderden eCigaroma's, en recentere koelmiddelen zoals ws-23, een reeks vape verwante producten. Wat meer, zij is duwde alle producten in een oogwenk aan de internationale markt terwijl hoogst door de klanten worden erkend. Daarom worden more and more producten verkocht aan landen wereldwijd zoals de V.S., Europese landen, Australië, Maleisië, Japan en veel ander landen en gebied.

In de loop van de jaren, heeft het bedrijf het 101%-vertrouwen van de meeste cliënten voor de verstrekte hoogste kwaliteitsproducten en de oprechte dienst gewonnen. Vestigde ook een goede behulpzame verhouding op lange termijn met hen.

In het jaar van 2017, bouwde het bedrijf een nieuwe moderne productiebasis in Xi'an-Industrieterrein.

De nieuwe basis is vier keer de grootte van de oude fabriek, en de koelmiddelworkshop wordt gebouwd volgens de GMP normen.

Onze onderzoek en ontwikkeling zijn geëngageerd aan de voortdurende verbetering van producttechnologie en de ontwikkeling van nieuwe producten, en met vele wetenschappelijke onderzoeksinstellingen samengewerkt om een goed en efficiënt productie en onderzoeksysteem op te zetten.

Het bedrijf heeft altijd een hoge investering in R&D gehandhaafd om productkwaliteit en ononderbroken innovatie te verzekeren. Het doel leidt tot hogere waarde voor alle klanten.

    
Dienst

De vóór-verkoopdienst:

1.Free steekproef voor uw het testen;

2.A volledige reeks van technische gegevenssteun, zoals COA, MSDS, Certificaat enz.

het 3.Our phD-Geleide R&D-team voorziet u van sterke technische ondersteuning;

4.Welcome om ons bedrijf te bezoeken en te inspecteren.

 

De in-verkoopdienst:

1.Efficient communicatiediensten;

2.Professional de diensten voor producten;

3.Choose het meest professionele vervoer;

4. Verstrek passende oplossingen voor uw project.

 

De naverkoopdienst:

1.Provide informatie van uw verzendingsinformatie op tijd;

2.Complete de product volgende systemen en diensten;

3.Provide relevante documenten om met u voor uw inklaring samen te werken;

4.It is onze verantwoordelijkheid om goede kwaliteitsproduct te verzekeren.

5.Timely de inzameling en de verwerking van klant koppelen, zoals verpakkingsmethode en Kwaliteitsparameter terug.

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Xi'an Taima is gespecialiseerd in Onderzoek, Productie, Proces en Verkoop. Het heeft absoluut voordeel wegens sterke onderzoeksterkte, modern beheersysteem en het op de markt brengende team van uitstekende kwaliteit. Er zijn 15 deskundigen in ons onderzoeksteam. Wij dringen in innovatie en opbrengst aan hoog - kwaliteitsproducten. En wij hebben GMP standaardworkshop en voltooien roestvrij extractiemateriaal. De superieure productkwaliteit wordt gewaarborgd door het duidelijke systeem van de 300.000 niveauairconditioning binnen reiniging, het drogen en verpakkingsprocedures. Wij hebben professionele verkoopafdelingen meer dan 30 mensen en verkopen over de hele wereld onze producten. Wij hebben sterk professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam, ook begaafd personeel en volledig uitgerust laboratorium voor kwaliteit het controleren.