Een nieuw type van smaak-koel smaak-koelende Agent

August 20, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Een nieuw type van smaak-koel smaak-koelende Agent

Wanneer het komt te proeven, etc. denken de mensen eerst aan zuur, zoet, bitter, kruidig, zout. Nochtans, de laatste jaren, „koel“ een nieuwe smaak is begonnen te worden.

Zoals voor koude, het eerste ding dat komt te letten op is munt. Wanneer iedereen kauwt, zal een verfrissende sensatie uit barsten, zodat de mensen die in slaap op het punt staan te vallen onmiddellijk zullen ontwaken en zullen ontspannen. Bovendien tijdens het gebruiken van tandpasta, douchegel, en het verfrissen van dranken, zult u ook de koelte en de versheid ervaren, die de mond en de huid koel en vers en comfortabel maakt voelen; in het gebruik van mentholsigaretten, wordt het mentholaroma vrijgegeven wanneer gelijk en matig geïnhaleerd, het mensen comfortabel en zich verfrist maakt voelen.

De verfrissende smaak niet alleen handelt op de menselijke mond om een het koelen sensatie te veroorzaken, maar ook is op de menselijke huid van toepassing. Of het de mond of de huid van een persoon is, zijn er koude sensoren die het koelen sensaties kunnen overbrengen, en zij zijn receptoren van het koelen sensaties. Een nieuwe klasse van samenstellingen wordt afgeleid uit dit, die mensen een fysiologisch koel gevoel kan geven, genoemd koelmiddelen. Het koelmiddel is de algemene voorwaarde voor alle chemische substanties die het koelen effect kunnen veroorzaken en is niet sterk in geneeskrachtige eigenschappen.

laatste bedrijfsnieuws over Een nieuw type van smaak-koel smaak-koelende Agent  0

Wanneer het Spreken van koelmiddelen, komt het eerste product naar onze mening moet menthol zijn (munt).
De menthol is namelijk één van de gemeenschappelijkste koeladditieven, ook genoemd munt.
Het is een koele, vers-zoete en lichte munt-als smaak. Het is het belangrijkste onderdeel van pepermuntetherische olie, kleurloze naaldachtige korrelige kristallen.

 

Nochtans, de laatste jaren, zijn de eisen van mensen voor koelte meer en meer gevoelig geworden, wat ook enkele tekortkomingen van menthol toont
(1) de menthol is vluchtig en niet bestand tegen hoge temperaturen. Sommige producten die verwerking vereisen op hoge temperatuur zijn beperkt, zoals voedsel, sigaretten, enz.
(2) de het koelen sensatie duurt een korte tijd;
(3) sterke irritatie aan ogen;
(4) duidelijke muntsmaak met bitterheid;
(5) het gevoel van koelte is niet sterk

 

om de tekortkomingen hierboven, sinds de jaren '60 te overwinnen, heeft vele chemici begonnen de structuur van menthol en Menthone te wijzigen, om hun substituten voor vereisten van verschillende gelegenheden te onderzoeken. Na decennia van studie, zijn vele nieuwe koeladditieven samengesteld. Tot dusver, zijn er 8 soorten commerciële koelmiddelen uit komt.

laatste bedrijfsnieuws over Een nieuw type van smaak-koel smaak-koelende Agent  1

Produceert Biologisch de Techniekco. van Xi'antaima, Ltd momenteel en verkoopt hoofdzakelijk koelmiddelen: WS-27, WS-23, WS-12/WS-10, WS-5, WS-3.

De belangrijkste toepassingsgebieden zijn:

Voedsel, dranken, snoepjes, dagelijkse chemische producten en e-sigaretten.

De laatste jaren, is de voorlichting van iedereen van koelmiddelen hoger en hoger geworden, en het verkoopvolume koelmiddelen van Taima heeft ook verdubbeld, wat eenstemmig door klanten in binnen- en buitenland is erkend. Wij zijn ons goed ervan bewust dat de producten van uitstekende kwaliteit, de professionele productkennis en de perfecte naverkoopdienst de stichting voor de ontwikkeling van de koelmiddelen van Taima zijn. Hoop ons koelmiddel u het gevoel zal geven u wilt.

Voor de gedetailleerde kennis van het koelmiddelproduct, gelieve te verwijzen naar onze productinleiding.

laatste bedrijfsnieuws over Een nieuw type van smaak-koel smaak-koelende Agent  2